top of page

Onboarden als een pro

Ben jij klaar om van jullie introductieprogramma een inspirerende reis te maken?

Design%2520onboarding%2520programma%2520

Onboarding Design sessie

Onboarding blauwdruk in 1 dag

Onboarding is geen afvinklijst van HR- en IT-taken. Het is een reis. Kijk naar jullie organisatie door de ogen van je nieuwe collega's en ontwerp die reis zó, dat ze nooit meer weg willen. Aan de hand van de principes van Design Thinking werken we in 1 dag samen de blauwdruk uit voor jullie nieuwe onboarding programma.

Op afstand mogelijk via Skype of Zoom en tijdelijk in prijs verlaagd.

Digitale onboarding gids

Maak een professionele eerste indruk

Geef op een leuke en overzichtelijke manier duidelijke informatie aan al je nieuwe medewerkers. Met ons template en advies stel je gemakkelijk jullie eigen professionele onboarding gids samen. Wij maken dit digitale welkomstboekje voor je op met jullie logo, lettertype en huisstijlkleuren. Je kunt ook eigen hyperlinks en beeldmateriaal toevoegen.

> meer informatie

Image by Corinne Kutz
Onboarding kickstart - photo austin-dist

Onboarding kickstart

Binnen 2 maanden 'live'

Wij ontwerpen in samenwerking met jullie een onboarding programma dat past bij jullie organisatie. Om inzicht te krijgen in wat in jullie unieke context werkt, gaan we in gesprek met nieuwe medewerkers, leidinggevenden en teamleden. Wij zetten de basis neer met de belangrijkste onderdelen - zoals een introductiedag/welkomstlunch, een digitale welkomstgids, welkomstpakket en preboarding. Na een zorgvuldige overdracht kunnen jullie hier zelf verder mee aan de slag!

Onboarding scan

Krijg inzicht in jullie belangrijkste verbeterpunten

Je wilt aan de slag met een onboarding programma voor nieuwe medewerkers. Dan is je eerste stap om je in te leven in hun belevingswereld. Wat vinden zij belangrijk? Hoe ervaren zij de introductieperiode nu? En wat vinden jullie managers er eigenlijk van? Wij brengen dit voor je in beeld met de quickscan!

Image by Bench Accounting
bottom of page